Info Kamperen


Camping "Berkenrode" heeft ook voor iedere vorm van kamperen wel iets te bieden. Zo hebben we plaatsen voor tenten en toercaravans op een apart zonnig intiem toeristisch kampeerveld (zie plattegrond ) en we hebben jaarplaatsen voor stacaravans én toercaravans. Seizoenplaatsen voor tent of toercaravan hebben we ook.


Info Toeristisch Kamperen


Alle kampeerplaatsen hebben elk een eigen elektra-aansluiting ( 6 ampêre) en ook een eigen riool-aansluiting, zodat u niet meer die (te)volle afvalwater-bak hoeft te ledigen. Het gehele terrein is autovrij, zodat de kinderen ongestoord kunnen spelen! Op het toeristisch kampeerveld staan leuke attributen voor de aller kleinsten, zoals een huisje, glijbaan, wip en hobbelpaard. Honden/katten ( max.2) zijn op ons terrein toegestaan, maar deze moeten wel aangelijnd blijven. Het spreekt voor zich dat ze buiten het terrein moeten worden uitgelaten.


Info Vaste plaatsen


Wij onderscheiden 3 verschillende vaste standplaatsen:

Jaarplaatsen voor Toercaravans Deze jaarplaats loopt van 1/1 tot 31/12. Alle jaarplaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting (6 ampêre), rioolaansluiting en wateraansluiting (niet vorstbestendig).


Jaarplaatsen voor Stacaravans Wij staan alleen aluminium stacaravan toe. De maximale afmetingen zijn 9 bij 3 meter. Standplaatsen zijn alleen voor recreatief gebruik. De te plaatsen stacaravan mag niet ouder dan ± 10 jaar. Houten chalets en L-bouwchalets zijn niet toegestaan.

Seizoenplaatsen Een seizoenplaats loopt van 1/4 tot 30/9. Een seizoenplaats is voorzien een elektra-aansluiting (6 ampêre), rioolaansluiting en wateraansluiting.