Beleef de Veluwe vanaf deze centrale plek in Gelderland


Camping Berkenrode ligt ideaal gelegen op de rand van de Veluwe. U kunt hier in de omgeving ideaal fietsen, met of zonder gebruik van de knooppunten en u kunt hier geweldig wandelen. Als u bij ons de weg oversteekt loopt u zo de vrije bossen in.

Andere opties zijn:
Nationaal park De Hoge Veluwe met het rijksmuseum Kröller Möller of de Veluwezoom , wildpark Het Aardhuis of Loenermark met zijn schaapskooi.

Beekbergen (op 1,5 km afstand) zelf heeft een gezellige dorpskern waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Zo heeft Beekbergen de N.H. Kerk, de Ruitersmolen en de Stoomtrein. Elke donderdag in juli en augustus is in Beekbergen de gezellige Veluwse avondmarkt.

Apeldoorn heeft ook veel te bieden: Het meest bekend, Paleis Het Loo , Park Berg & Bos met het Klimbos , Julianatoren , natuurlijk de Apenheul , kinderparadijs Malkenschoten en Kidsplayground . Apeldoorn heeft verder het Boschbad en een binnen/buiten bad Malkander (op 4,5km afstand). Tot slot heeft Apeldoorn gezellige winkelstraten en het overdekte winkelcentrum de Oranjerie ontbreekt ook niet.

In Arnhem (op 18km afstand) is ook van alles te zien en te beleven, te weten: Burgers Zoo , het Openluchtmuseum , het Watermuseumen zweefvliegcentrum Terlet . In Loenen bevindt zich de papiermolen De Middelste Molenen de Erebegraafplaats. Op 13 km afstand ligt recreatiegebied Bussloo met Termen Bussloo en een Volkssterrenwacht.

Dit is zomaar een greep over uitstapjes die je kan maken in de omgeving en dan hebben we het nog niet eens gehad over Harderwijk met zijn Dolfinarium en in de polder Walibi.